PizzaLezing – Yitch 18-11-2021

PizzaLezing - Yitch

Donderdag 18 November was het zo ver, de eerste PizzaLezing van SV Motus gegeven door Yitch!

Yitch is een bureau dat op basis van inzichten bedrijven met de automatisering en digitalisering van productieprocessen helpt en door middel van consultancy, projecten, personeel en continuïteit, hun huidige output te verhogen. In de presentatie wordt er focus gelegd op MES- en SCADA-systemen.
Meer info over Yitch is hier te vinden.

Planning

De lezing zal op donderdag 18 november 2021 plaatsvinden in het lokaal HA521, op Avans Hogeschool Breda. De planning is als volgt:
16:00: Opening en introductie Yitch
16:15: Start presentatie
17:15: Afsluiting presentatie

EXCLUSIEF VOOR MENSEN DIE ZICH VOOR 15/11/2021 INGESCHREVEN HEBBEN:
17:45: Borrel met pizza bij Cafe Dunne! 

Cafe Dunne, Schoolstraat 4, 4811 WB Breda

Nieuwe Covid-19 maatregelen

In verband met de door het cabinet opgestelde Covid-19 maatregelen is de originele planning aangepast. Cafe Dunne kan maximaal 50 personen faciliteren. Hierom zijn de inschrijvingen helaas gesloten. De mensen die zich al ingeschreven hadden zijn na de lezing welkom om aan te sluiten bij de borrel met pizza bij Cafe Dunne.

De borrel zal van 17:45 tot uiterlijk 20:00 zijn en iedereen zal moeten zitten. Zorg ervoor dat je een geldig coronatoegangsbewijs bij je hebt!

“Een vaste zitplaats is verplicht op plekken waar u een coronatoegangsbewijs moet laten zien. Dit geldt voor horeca, sport, kunst en cultuur en evenementen.” ~Rijksoverheid.nl

Schuiven naar boven