Sponser ons!

De opleiding Mechatronica aan de Avans Hogeschool in Breda bestaat momenteel zeven jaar. In deze periode zijn er 230 studenten opgeleid tot start bekwame Mechatronisch ingenieur en zijn er 237 studenten op weg naar hun diploma. Deze laatste groep wordt sinds 15 oktober 2018 ondersteund door de studievereniging Motus. Echter is S.V. Motus op zoek naar verschillende soorten sponsoren. In onderstaand overzicht bieden wij u de mogelijkheden om onze vereniging te sponseren met daarbij de kosten. Mocht u zelf nog leuke ideeën hebben neem dan gerust contact op met publicrelations@sv-motus.nl wij blijven graag met u in gesprek over de mogelijkheden!

Motus bedrijven race €300,-

De laatste dag van het schooljaar organiseer Motus de bedrijven race voor ± 150 studenten van de opleiding. Om het evenement te kunnen realiseren zijn we opzoek naar sponsors. Bedrijven kunnen een team in de race kopen om deel te nemen aan de race. De race bestaat uit een circuit dat afgelegd wordt met afstand bestuurbare auto’s.  Een team sponsoren kan voor €300,-. Voor dit bedrag krijgen de sponsors een afstand bestuurbare auto met reclame erop gedrukt. Ook krijgen ze een stand waar het bedrijf zich kan presenteren en mogen er twee medewerkers mee BBQ’en. Dit is de ideale kans om opzoek te gaan naar nieuwe stagiaires/ afstudeerders en in contact te komen met de ingenieurs van de toekomst.

Vrienden van Motus € 50,- per jaar

Altijd al vriend willen worden van een studievereniging. Dat kan voor €50,-. Voor dit bedrag komt uw logo op de website van onze vereniging en op de “vrienden van Motus” muur. Deze is geplaatst in Docenten ruimte van de opleiding. Als vriend van Motus kunt u ook uw stageplek aankondigen op de
website!

Lezing geven aan studenten € nader overeen te komen

Dit kan in overleg met de studievereniging om een passende lezing samen te stellen met als afsluiter een gezellige connectie borrel. Onder deze lezing kunt u uw bedrijf presenteren aan de studenten en eventueel informatie geven over de werkzaamheden binnen jullie bedrijf.  Hierover gaan wij graag met u in gesprek.

Mocht een van de bovenstaande events uw interesse gewekt hebben neem dan contact op met publicrelations@sv-motus.nl Alvast bedankt!