Studiereis 2020

Studiereis 2020 [CANCELED]

Helaas kan door de omstandigheden omtrent het corona virus de studiereis van 2020 niet door gaan. Wij zijn druk bezig om het uitgegeven terug te krijgen om er voor te zorgen dat iedereen zijn geld terug krijgt. Dit kan enige tijd duren. Zodra het zo ver is zal er contact met iedereen opgenomen worden. 

Omdat wij het ook jammer vinden dat de studiereis niet heeft kunnen plaatsvinden zullen we te compensatie een groot feest geven om het leed wat te verzachten. Hierover volgt later meer info…

Na groot succes van afgelopen jaar komt de SV Motus studiereis terug!

De 2e en 3e-jaars studenten van Mechatronica Breda zijn in april 2019 naar München geweest. Klik hier voor meer info. Dit jaar organiseert SV Motus zijn 2e studiereis en hoopt dat jij hier bij bent.

Waar gaan we heen?

Dit jaar gaan we met de 2e en 3e jaars Mechatronica studenten naar Praag. Een stad bekend om haar mooie binnenstad, musea en een wild uitgaansleven. 

Wat gaan we doen?

Tijdens de reis zullen we bedrijven zoals BMW en Pruza3D bezoeken. Ook zal het NTM (National Technical Museum) door ons bezocht worden. Naast deze bezoeken worden er ook andere activiteiten georganiseerd. En aangezien Praag bekend staat om haar wilde nachtleven gaan we hier natuurlijk ook volop van genieten!

Wanneer?

De reis zal plaatsvinden van 6 tot en met 10 april. De huidige planning is om zondag 5 april in de nacht met de bus te vertrekken naar Praag. Hier verblijven we 4 nachten. Vrijdag avond 10 april vertrekken we weer naar Breda. Houdt dus rekening met de kans dat we pas 11 april terug zijn in Breda. (De definitieve planning kan hier licht van afwijken)

 

Ben jij een 2e of 3e jaars student Mechatronica en wil je dit nou ook niet missen? Schrijf je dan nu in!
Het inschrijfformulier is beschikbaar van 2 tot en met 15 december dus wacht niet te lang met je inschrijven.

Scroll to top