Vriend: Tanis

Over Tanis

Tanis is een internationaal familiebedrijf, die procesinstallaties (machines) voor de voedingsmiddelenindustrie ontwerpt en produceert, ofwel productielijnen om snoep te maken! In deze sector zijn we in verschillende werelddelen marktleider en werken we inmiddels met meer dan 250 collega’s voor de grootste snoepfabrikanten wereldwijd. Dit doen we vanuit ons hoofdkantoor, onze productiehal en Innovation Center in Oosterhout en Made. Om onze klanten in al die verschillende tijdszones optimaal van dienst te kunnen zijn, werken we met een netwerk van vertegenwoordigers. Zij spreken de lokale taal en zijn helemaal op de hoogte van de markt.

 

Wanneer je start bij Tanis, weet je waarschijnlijk nog niet veel van het maken van snoep. Daarom krijg je in je eerste weken een onboarding d.m.v. diverse kennismakingen met alle afdelingen en ga je de workshop Sugar Confectionery volgen. De workshop wordt gegeven door de eigen voedingsmiddelentechnologen in het Tanis Innovation Center.

Uniek aan werken bij Tanis is dat collega’s met allerlei verschillende (technische) disciplines en achtergronden bij ons samenkomen en werken aan gemeenschappelijke projecten. Zo leer je van je collega’s en ontstaat er een prettige dynamiek.

Binnen Tanis is er een vitaliteitsprogramma: Tanis Vitaal! Samen met collega’s gaan we sportieve uitdagingen aan. Bij voorkeur werken we daar samen onder begeleiding naartoe in onze eigen sportschool. Tientallen medewerkers zijn al over de finish gekomen van de Amstel Gold Race, Singelloop, Marathon Rotterdam, Triatlon Terheijden en Limburgs Mooiste.

Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging. Zij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat iedereen de mogelijkheid heeft elkaar wat beter te leren kennen. Er zijn ook jaarlijks terugkerende activiteiten zoals bijvoorbeeld de Zomer BBQ. Ook worden de jarigen niet vergeten; elke maand kun je op een informele manier de jarigen onder het genot van iets lekkers feliciteren in de kantine.

Scroll to top