ABB Workshop

ABB Workshop: PLC Programmeren

Beste derdejaars studenten van SV-Motus,

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat ABB Industries in Etten-Leur een unieke workshop organiseert om studenten van mechatronica en elektronica een inzicht te geven in ControlBuilder, de geavanceerde programmeerapplicatie van ABB. Tijdens deze workshop krijg je de kans om de vaardigheden en kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie in praktijk te brengen en deze verder te ontwikkelen.

ControlBuilder is een krachtige en flexibele programmeertool waarmee je machines en systemen kunt programmeren en aansturen in de energie-industrie. Het biedt verschillende programmeertalen, waaronder Structured Text (ST), Sequential Function Chart (SFC) en Function Block Diagram (FBD). Met deze talen kun je op een eenvoudige en efficiënte manier programma’s schrijven om machines en processen aan te sturen.

Tijdens deze workshop krijg je de kans om deel te nemen aan een spannend project waarin je een bestaande installatie zult modificeren en optimaliseren door middel van jouw eigen geprogrammeerde oplossingen. Dit is een geweldige kans om jouw vaardigheden in de praktijk te brengen en te leren van professionals uit de industrie.

De workshop is ontworpen om je een hands-on ervaring te bieden en je de mogelijkheid te geven om meer te leren over de functies en mogelijkheden van ControlBuilder. Bovendien biedt deze workshop de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en waardevolle contacten te leggen met professionals uit de energie-industrie.

De workshop vindt plaats op 20 April van 9:00 uur ‘s ochtends tot 16:00 uur ‘s middags. Het is de perfecte gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen en een voorsprong te nemen op jouw medestudenten in deze competitieve branche.

Schrijf je hier onder in! We raden je aan om snel in te schrijven omdat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is. Mis deze geweldige kans niet om je vaardigheden te verbeteren en waardevolle ervaring op te doen bij ABB Energy Industry.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de workshop

Scroll to top