Lustrum Gala SV Motus

SV Motus bestaat 5 jaar! En om dat te vieren organiseren we dit jaar een drietal Lustrum feesten! We trappen af op 14 december vanaf 20:30 met een Lustrum Gala! (Open bar van 21:00 tot 01:00.)

Dit gaan we vieren in de boot van Spinola Breda (naast de fietsenstalling in de haven). Het is een gala met ons lustrum thema “goud en zwart”, dus we verwachten dat je op je best gekleed bent. Drankjes (bier, wijn en fris) en hapjes zijn bij de prijs inbegrepen. Er zal deze avond een fotograaf aanwezig zijn en we gaan genieten van een DJ Duo waarvan we de namen nog bekend zullen maken!

Bovenop al dit mag je een +1 mee nemen! Schrijf je allebei individueel in via het formulier hieronder en betaal de juiste tikkie.

De kosten zijn 25,- p.p. voor Sociaal Leden, anders is het 30,- p.p. Natuurlijk kan je je ook nu nog even snel inschrijven als sociaal lid! Hiermee krijg je buiten korting op bier bij Cafe Dunne en inspraak op onze gang van zaken ook korting op de opkomende (lustrum)-feesten en gratis toegang tot ons sociaal leden uitje! Kortom, ruim dubbel je geld terug!

Schrijf hieronder jezelf en je +1 in! Vergeet niet te betalen via de normale link of de link voor Sociale Leden.

Scroll to top