Vriend: FMI ImProvia

FMI ImProvia kijkt verder dan de vraag van de opdrachtgever. Want alleen zo kunnen we technologie zo intelligent mogelijk inzetten en oplossingen bedenken die een business naar grote hoogten kunnen stuwen. Ingenieuze ideeën die we omzetten naar een technische architectuur. Klaar voor morgen. Want de toekomst, die bouwen we vandaag.

Wij zijn een technische dienstverlener waarbij we oplossingen bieden op 2 verschillende manieren. De engineers van Engineering Professionals richten zich op vraagstukken bij de klant op locatie. De engineers van onze machinebouwtak richten zich op vraagstukken rondom engineeringsoplossingen in de vorm van een gehele machine, op basis van de wensen en eisen van de klant. Samen vormen we 1 geheel. Technische kennis wordt gedeeld middels kennissessies of verbeterd via onze FMI ImProvia Academy. Ook zoeken we elkaar op tijdens verschillende sociale evenementen waarbij teambuilding voorop staat.

Gezamenlijk werken we vanuit de volgende locaties: Drachten, Hoofddorp, Breda, Best, Aachen (Duitsland) en Pila (Polen)

Ook vinden we het belangrijk om studenten ruimte te geven om zich te ontwikkelen met verschillende, doorlopende projecten. De studenten zijn de engineers van de toekomst, maar ook kunnen we hiermee medewerkers intern de mogelijkheid binnen om hun ervaringen te delen, wat ze graag doen. Zo leren we van elkaar.

FMI ImProvia is onderdeel van DTA. Dutch Technologie Alliance. De kracht van technologie vormt de kern van al onze bedrijven. Allemaal verschillend, allemaal complimenterend aan elkaar. De samenwerking tussen onze medewerkers, onze dochterondernemingen en onze klanten is onze belangrijkste succesfactor. Het is de kracht van de alliantie, die voortdurend nieuwe activiteiten en werkgelegenheid creëert. Kansen die we met een stevige ambitie grijpen en waarmee we samen de toekomst vormgeven.

De overige bedrijven die onderdeel uitmaken van DTA zijn:

FMI: Gedreven door een passie voor techniek, begon FMI in 1962 met verspanen. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een groep van negen engineering- en productiebedrijven met ruim 400 medewerkers. Wij ontwerpen, produceren en assembleren hoogwaardige mechanische componenten en modules voor de hightech, medische en industriële sectoren.

Locaties: Bergen Zoom, Alblasserdam, Uden, Vlaardingen, Schiedam, Tilburg

21 Groep: 21 Groep is uw betrouwbare en innovatieve partner in installatietechniek. 21 Groep adviseert, ontwerpt, installeert, beheert en
onderhoudt elektrische en werktuigbouwkundige installaties. Geen vraagstuk is te complex, want 21 Groep vindt altijd een passende oplossing.

Locaties: Terneuzen, Rucphen, Roosendaal, Goes, Kamperland.

ÆVO, Specialist in slimme bruggen, sluizen en tunnels. ÆVO werkt aan de toekomst. Want net zoals bruggen, tunnels en sluizen de verbinding vormen tussen waar je vandaan komt en waar je heen wilt, vormt ÆVO de schakel tussen de infrastructuur van vandaag en de technologie en infrastructuur van morgen.

Locaties: Hoofddorp en Halsteren.

ExRobotics: ExRobotics is de toonaangevende expert in het ontwikkelen en verkopen van betrouwbare robots en robotoplossingen voor zware omgevingen waarvoor IECEx- en ATEX Zone 1-certificering vereist is. Alle robots zijn robuust en betrouwbaar voor potentieel explosieve faciliteiten.

Locaties: Delft, Halsteren en Breda

Rommtech: Rommtech is uw strategische EMS-partner voor engineering, productie en assemblage van hoogwaardige elektronica.
Vanaf onze start in 1982 bieden wij onze klanten van begin tot eind een passende oplossing door onze expertise met; snelle communicatie, hightech hardware-engineering, SMT-productie en speciale toepassingen.
Op onze state-of-the-art SMT-productielijnen kunnen we producten van hoge kwaliteit produceren met een korte doorlooptijd.
Rommtech streeft naar een langdurige samenwerking met onze klanten waarin wij hen ondersteunen van ontwerp tot een hoogwaardig eindproduct.

Locatie: Halsteren

Metrical: Metrical is sinds haar oprichting in 1998 uitgegroeid tot een internationaal productiebedrijf voor boorhouders (zonder diamant segmenten) van diamantboren.

Locatie: Halsteren

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een stage of afstuderen of ben je op zoek naar een vast baan? Wij horen het graag! Neem contact op met Cynthia Scholtz (Marketing & Recruitment manager) via LinkedIn (linkedin.com/in/cynthiascholtzcynthia.scholtz@fmi-improvia.com of 06-57 38 99 46 of kijk op onze site: https://www.fmi-improvia.com/

Scroll to top